Facebook

Tweet

Help


A nature-themed, low upkeep landscaping design brings this internal courtyard to life – adroit lighting shifts the tone as dusk descends

This renovation creates space and connects interiors with the outdoors – the linking strategy utilises a surprising, usually downplayed, feature

Strong green credentials, an open-plan, 3.5m high, north-facing social heart and rugged exterior come together in this character-rich home

Three staggered renovations keep pace with a growing family's needs – ultimately achieving a Scandinavian feel interior with robust surfaces

At the centre of the home, this bathroom benefits from automated skylights – a Halo mirror light plays on brass accents and a limestone slab

This light-filled kitchen provides a social hub for a young family – it also draws together elements of the home's architecture for a wider harmony

Forming part of a kitchen in a former bacon factory’s industrial environs, an old industrial lift was repurposed for the walk-in larder

Given this kitchen's intentionally limited colour choices, even the dramatic matt black tapware takes its colour cues from its immediate surroundings

So your family wants a backyard oasis, your next step is connecting with the NZ Pool Industry Association – here are some great reasons why

It's easy to see where the original brick home stops and the extension starts in this bold, light-bringing extension with dividing garden space

With this home's public spaces located upstairs to maximise sea views, it leaves the bedrooms just a sliding door away from sand and surf

Or an invigorating downpour, if you prefer. This refined ensuite boasts showering luxury in the form of a ceiling-mounted Elementi Rainhead