Teahouse-like hotel

For this project, ARTTA Concept Studio sought to bring wood, concrete and matte-materials together

Story by: Trends
​​​​​​​Hotel Ease Access ceiling, daylighting, estate, floor, flooring, interior design, laminate flooring, lobby, property, real estate, wall, wood, wood flooring, white
​​​​​​​Hotel Ease Access

Design: ARTTA Concept Studio

About the project (text supplied): Initially a commercial building now transformed into a Teahouse-like hotel located in Kwai Chung. The concept is to bring in different elements such as concrete, wood and matte - materials that do not create reflection so that the rooms would have a balanced, comfortable and tranquil atmosphere.


Hotel Ease Access ceiling, interior design, loft, window, white
Hotel Ease Access

This hotel is themed by nature and to capture this essence ARTTA Concept Studio have used planter boxes around the hotel to bring in nature from the outside into the interior to create a warm and cosy ambience.

Hotel Ease Access architecture, line, wood, brown, gray
Hotel Ease Access

ARTTA Concept Studio have used wooden colours combined with shades of grey and white for a neutral environment. With a mixture of materials such as carpet and concrete juxtaposed with unique patterns around the decor enhances a modern and stylish hotel.

Feb 12, 2018
We know the specialists