Facebook

Tweet

Help

In this rethink of an existing kitchen, improved space-planning enabled greater functionality and accentuated a key connection through the home

As part of this kitchen design, the owners had originally wanted a separate scullery in this connecting space. However, to maximise both light and flow, that idea was replaced with the concept of a second, open work zone with shallow cabinetry to support the main area of the kitchen.

Read the full story.


Story by: Charles Moxham

Photography by: Paul McCredie

01 Nov, 2020

Home kitchen bathroom commercial design


Latest Post

16 Jan, 2022

16 Jan, 2022

16 Jan, 2022

We know the Specialists

Related Book

TRENDS MINI COVER kitchens -

Here's all the inspiration, ideas and information you need to get started on your Kitchen

Read More

Similar Stories