Facebook

Tweet

Help

​​​​​​​As part of this kitchen design, the owners benchtop, timber floor, interior design, kitchen, Damien Hannah, German Kitchens

Image 1 of 1

New light-toned kitchen sits in a light-filled space in design rethink

​​​​​​​As part of this kitchen design, the owners had originally wanted a separate scullery in this connecting space. However, to maximise both light and flow, that idea was replaced with the concept of a second, open work zone with shallow cabinetry to support the main area of the kitchen.

Associated Post

01 Nov, 2020

Home kitchen bathroom commercial design


We know the Specialists

Latest Book

TRENDS MINI COVER NZ37010 1 -

Check out all the latest stories in Kitchen, Bathroom and Home design featured at trendsideas.com over September. Whethe...

Read More