advertisement

advertisement

advertisement

advertisement

advertisement

You may also like from Resene

Private front facade gives way to openness and light at the rear of this new family home

This contemporary home plays with wall planes and ceiling heights to create a dynamic interior that optimises natural light penetration and s... Read more

Innovative use of a sloping site provides new facilities for two university faculties

A sculptural new cornerstone building is only part of the University of Waikato's Law and Management Building the rest of the architecture heads ... Read more

Metal, concrete panels and cedar cladding all combine as a multi-faceted skin for the new Te Ara o Mauao facility

A new addition to Toi Ohomai Institute of Technology's Windermere campus delivers Creative Arts and Applied Tec... Read more

Contemporary addition features complementary elements to original villa design

This renovation respects the home's heritage past while adding open-plan living space and functionality Read more

Classic cottage meets modern rear addition in this renovation project

A bold, contemporary addition creates an expansive, light-filled living zone at the rear of this reconfigured 1920s bungalow Read more

ASB Waterfront Theatre provides an intimate theatre experience and close connections with adjacent public spaces

Starting with the technical requirements for the stage and auditorium, architect Gordon Moller has created a mul... Read more