Arnold Street Addition

This project involved a rear addition to an existing villa, where the client wished to create a light, open family kitchen and living room that opened out to a covered dining area. We responded with a new monopitch rear addition, housing the new kitchen & living room, that opened up to the north, providing good natural light into the space

The material pallet of the kitchen was kept light, with blonded birch plywood cabinetry fronts with satin chrome rebated handles and light engineered stone benchtops, all underpinned by a darker finish honed concrete floor. Read more

Generous bi-fold doors open out to an outdoor dining area covered by a battened/glazed roof, providing a sheltered exterior room. Read more

The kitchen has a casual feeling with bar stools along the island bench, and good open connections to the living room and outdoor dining area. Read more

advertisement

advertisement

advertisement

advertisement