Facebook

Tweet

Help

Placing the main living space at the rear architecture, daylighting, home, house, interior design, living room, window, gray

Image 1 of 1

Long narrow site suits owners' request for privacy in their new home

Placing the main living space at the rear of this house provides maximum privacy and makes the most of the forest views. Inside, a feature wall of leather panels and stone surround houses the fireplace, hearth and television.

Associated Post

22 Mar, 2020

We know the Specialists

Latest Book

TRENDS MINI COVER 05 roofing - architecture | architecture, building, estate, highland, home, house, landscape, neighbourhood, property, real estate, residential area, roof, siding, sky, suburb, black

Whether its roof tiles, roofing iron or roof shingles, we’ve got you covered