Facebook

Tweet

Help

Image 8 of 12

Traditional villa renovation with addition at rear, pergola over outdoor living area

A bank of cabinets lines one wall in the master suite in this traditional villa renovation by CAAHT Studio Architects. To retain the proportions of the room, the cabinets stop short of the ceiling. The original double-sided brick fireplace was exposed and is now a feature.

We know the Specialists

Latest Book

NZ3601 mini cover -

While a bathroom may no longer be regarded as 'the smallest room' in a home, the extra space now allocated to it doesn't necessarily make the design process any simpler. That's because we want so much more in a bathroom these days, as well as retaining+ the sense of space needed for it to be a relaxation zone. So how do you fit everything in to your new bathroom?