Facebook

Tweet

Help

Image 11 of 12

The engineering shop at Supplyframe DesignLab was inserted into the back of the building next to a large roller door and loading bay. Large windows bring a sense of theatre to the manufacturing process taking place in the workshop.

The engineering shop at Supplyframe DesignLab was inserted into the back of the building next to a large roller door and loading bay. Large windows bring a sense of theatre to the manufacturing process taking place in the workshop.

Home kitchen bathroom commercial design


We know the Specialists

Latest Book

TRENDS MINI COVER 05 roofing - architecture | architecture, building, estate, highland, home, house, landscape, neighbourhood, property, real estate, residential area, roof, siding, sky, suburb, black

Whether its roof tiles, roofing iron or roof shingles, we’ve got you covered