Facebook

Tweet

Help

Image 2 of 17

The previous home on this L-shaped site had no street presence – it looked as if it was the service entry to the neighbouring property. Architect Robin Tan’s design for a new house on the property created a sculptural entrance into a basement level

The previous home on this L-shaped site had no street presence it looked as if it was the service entry to the neighbouring property. Architect Robin Tans design for a new house on the property created a sculptural entrance into a basement level garage, with a roof top garden above. Further back is a small two-storey wing of the home, containing formal living on the first level and the master suite above.

We know the Specialists

Latest Book

TRENDS MINI COVER NZ3709 -

Check out all the latest stories in Kitchen, Bathroom and Home design featured at trendsideas.com over September. Whethe...

Read More