Let there be light – large corner sliders pull back to make the new living spaces and the deck and lawn one in this renovation and extension project by Box. The sculptural wood staircase leading to the upstairs master suite has riserless stairs to m

Let there be light large corner sliders pull back to make the new living spaces and the deck and lawn one in this renovation and extension project by Box. The sculptural wood staircase leading to the upstairs master suite has riserless stairs to maximise light penetration into the rear of the living spaces. Slender steel rods running between the treads were introduced to achieve safety compliance. Polished concrete floors ground the new rooms, creating a pleasing contrast with the wood floors in the existing cottage. The concrete floor, in the busiest part of the residence, is low upkeep.