Facebook

Tweet

Help

Image 5 of 12

Traditional villa renovation with addition at rear, pergola over outdoor living area

In this renovated villa, steps lead down to a family living area in a new addition, which reads as a separate volume to the main house. A home office is positioned directly behind an entertainment centre and can be opened up to the living space. Exposed rafters pass through a large circular skylight that floods the room with natural light. The renovation is by CAAHT Studio Architects.

Home kitchen bathroom commercial design



CAAHT Studio Architects was formed in 2009 after having gaining 9 years industry experience working for several of New Zealand's leading architecture practices.


We know the Specialists

Latest Book

TRENDS MINI COVER cabinetry -

Cabinetry Ideas