Facebook

Tweet

Help

Image 13 of 15

For this adaptive reuse project, a bold rectilinear insertion provides the modern facilities within the rugged building shell. The insertion has the feel of floating within the greater space while the laneway benefits from natural light from the exis

For this adaptive reuse project, a bold rectilinear insertion provides the modern facilities within the rugged building shell. The insertion has the feel of floating within the greater space while the laneway benefits from natural light from the existing sawtooth roof. Vertical steel engineering elements were retained to further evoke the spirit of the buildings engineering warehouse origins.

Home kitchen bathroom commercial design


We know the Specialists

Latest Book

TRENDS MINI COVER NZ37010 1 -

Check out all the latest stories in Kitchen, Bathroom and Home design featured at trendsideas.com over September. Whethe...

Read More